Bergama Sineklik 0 533 047 29 80


Bergama Sineklik imalatı ve montajı telefon numarası; 0 533 047 16 57
Sineklik İzmir

Bergama sineklik uyglamalarımız sizlere özel çözümler sunuyor.Bahar aylarının yaklaşması ile beraber artan böcek ve sinek sayılarının da etkisiyle evlerimizde yemeklerin üstünde uçuşan sineklerden, geceleri bizleri uyutmayan sivrisineklerden ve evin köşelerine gizlenmiş değişik türde böceklerden rahatsız mı oluyorsunuz? Bergama bölgesinde oturuyor ve evinizi havalandırmak istiyor ama çeşitli uçan sinekler yüzünden pencerenizi bile açamıyor musunuz? Bergama sineklik sistemleri sizin bu dertlerinize son vermek için Sineklik Montajı ve İmalatı hizmetini veriyor.

Fiyatlarımız Kendi üretimimiz olduğu için, çok iş ile sürümden kazanma mantığı ile çalıştığımız için ve sürekli toplu malzeme alımı yaptığımız için diğer firmalara göre çok ucuz uygun fiyatlıdır.

İzmir Bergama sineklik firması ürettiği sineklik Uygun boy ve ebatları kadar kullanışlılığı nedeni ile birçok kişi tarafından tercih edilen sinekliklerimizin pencerelerden içeriye girme olasılığı bulunan her türlü zararlı haşere ve böceğe karşı da önemli bir engel ve duvar oluşturması kaçınılmaz bir sonuçtur.

İzmir Bergama Sineklik sistemleri Kullanımları ve temizlikleri gerektiğince kolaydır. Herhangi bir kimyasal maddeyi kullanmadan natural yöntemler ile bu haşere gurubu ile mücadelenin yegane yolu evinizdeki açılıp kapanma özelliği olan pencere, kapı, cam balkon havalandırma boşlukları plastik doğrama, alüminyum doğrama, ahşap doğrama, demir doğrama ayırt etmeksizin uygulanabilen sistemlerimiz mevcuttur.

İzmir Bergama sineklik fiyatları En ideal ürün fiyatını alabilmek amacıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

PİLELİ SİNEKLİK

Pileli (plise) sineklik  piyasaya çıktığından beri sektöre ergonomik ve şık tasarımıyla heyecan katmış bir sineklik modelidir. Pileli sineklik profillerimiz pencerenizin estetik yapısını bozmayan bir yapıya sahiptir. Ayrıca tasarım özelliğinden dolayı temizlenmesi oldukça basittir.
Pileli (Plise) sineklik günümüzde kullanımı en basit sineklik modellerinden biridir.
Katlanır yapısı ile kapattığınız zaman kapı ve pencerelerde fazladan yer kaplamaz.
Pileli sineklikler genelde Cam balkon, fransız balkon ve dışa açılan kapılarda kullanılır.

SÜRME SİNEKLİK

Sürme sineklik sistemleri, fonksiyoneldir, estetiktir. Her türlü detaya uygun çözümler üretilir. Pimapen sürme pencere ve kapılarda uygulanır.
Doğrama üzerine dışarıdan monte edilen raylar ve sineklik üzerinde ki tekerler sayesinde rahatlıkla hareket eder. Yatayda hareket ettiği için yer kaplamaz. Kolaylıkla çıkarılıp temizlenebilir. Evinize estetik bir görünüm sağlar.

MENTEŞELİ SİNEKLİK

Menteşeli sineklik, tüm doğrama sistemlerinde ki kapı ve pencerelere rahatlıkla uygulanacak bir üründür. Montajı basit, kullanımı kolay ve ekonomik bir üründür. Beyaz, altın meşe, maun ve fındık olarak 4 renk stoklarımızda mevcuttur.

 STOR SİNEKLİK

Stor sineklik yaylı makara üzerinde tel yardımı ile açılıp kapanan modeldir.
Camlarınızın temizliğini yaparken yukarıya doğru açılması kolaylık sağlar.
Mevsim koşullarından etkilenmez.
En uzun ömürlü sineklik modellerinden biridir.

AKORDİYON SİNEKLİK

Akordiyon sineklik, plise sineklik ile aynıdır. Halk arasında akordiyon sineklik olarak da geçmektedir.
Akordiyon sineklik günümüzde kullanımı en basit sineklik modellerinden biridir. hem yatay hemde dikey olarak açılıp kapanan model vardır. En çok yatay tercih edilir.

Katlanır yapısı ile kapattığınız zaman kapı ve pencerelerde fazladan yer kaplamaz.

Bergama sineklik fiyatları, Bergama sineklik firmaları, Bergama pimapen sineklik, , pileli sineklik Bergama, Bergama cam balkon sineklik, stor sineklik Bergama, Bergama sineklikci, Bergama akordiyon sineklik, kapı pencere sineklik Bergama, Bergama sineklik yapan

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Aliağa Sineklik 0 533 047 29 80

Güzelbahçe Sineklik 0 533 047 29 80